Isnin, September 07, 2009

Tag dari Miss E..!!





Nyatakan 5 fakta menarik mengenai pemberi award ini:


1. Cik elianez name diberi, saye panggil die anez.

2. Die lebih cepat makan daripada saya. Kalau makan,die akan habis dlu. Ini adalah kerana tahap kelajuan saya makan adalah amat slow.

3. Die sangat sayang sama 'kesayangannye'.

4. Sangat cair bile nampak barang-barang shopping yg best..kembang-kempis hidung dan perutnyer klu sdg cube menahan sabar dr membelinye..haha

5. Baru saje mengangkat satu bijik Myvi SE colour silver yg sgt laju..huhu


Setiap blogger harus menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya:

1. Sedang mencari kerja dengan bersunguh-sungguh demi kelansungan hidup dan kemandirian spesisnya.

2. Kipas susah mati komik dan siri animasi One Piece

3.Peminat setia wrestling!Setiap bulan pasti saya akan bajetkan duit untuk beli cd wrestling.

4. Mengidam nk beli sebijik camera SLR untuk dibawa berjalan bersama

5. Suke makan kek classic cheese dari kedai kek Secret Recipe.

6. Sangat suke menonton wayang, kalau tak ramai2 sorang pon jadik.

7. Anak sulung daripada 4 beradik.

8. Ada sebuah kereta kelisa berwarna Emas yg berasal daripada Johor.

9. Bekas penuntut di Sekolah Kebangsaan Pengkalan Rinting, Sekolah Menengah Agama Johor Bahru, Kolej Matrikulasi Johor, dan Universiti Malaysia Pahang.

10. Peminat kelab bola sepak Chelsea dan terbaru, Real Madrid..hahaha.


Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya,dan describe tentang mereka:

1. Pijan - peminat setia Liverpool, sedang cuba menghasutnya menyokong Chelsea..haha

2. Hare - salah seorang Board of Director dalam project Plant Design kami yg sama2 mengeplot kejayaan projek itu..haha..juga peminat Chelsea.

3. Dupey – rakan sama2 tgk wrestling semasa di universiti dahulu. Seorang yg kelakar.

4. Mr Final – pendebat yg bermulut manis dan seksi, ex-rumate ku yg suke balik umah.

5. Pija – rakan jalan2 ke Kuantan. Pemberi gelaran CLK kepada my baby.

6. Rwi Hau- seorang lagi ex-rumate ku yg suke balik umah, mempunyai akak yg hot..haha

7. Bulat – seorang lagi peminat Liverpool yg bermuke comel, dengarnye die dah mempuyai awek sekarang..

8. Yop – pemilik blog Basic Stroke of Mine yg sempoi. Seorang peminat setia Arsenal.

9. Khai M.- bos ku di kala CHEST dlu2. Seorang yg bersuara lembut tapi berhati tegas..ehem,ehem..

10. Atiq – my partner in crime, seorang yg senget..hehe..die mempunyai seorang awek yg sporting dan lawa..kui kui kui

3 ulasan:

  1. ekspl0itasi kelemahan aku..dush!tak aci..wawa

    BalasPadam
  2. aku rasa macam dah penah wat la tag ni pau h0h0

    BalasPadam
  3. pergh, da buat sey..pantas ah die nih..hahaha..

    BalasPadam